Ελληνικό Πρωϊνό

Ένας προορισμός για όσους θέλουν κάτι μακριά από τα συνηθισμένα

Ο ξενώνας Villa Παροραία λαμβάνοντας υπόψιν την ικανοποίηση των επισκεπτών και θέλοντας να αναδείξει τον πολιτισμικό-γαστρονομικό πλούτο της περιοχής εντάχθηκε στο πρόγραμμα Ελληνικό Πρωινό, μια πρωτοβουλία του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος. 

Οι επισκέπτες του ξενώνα Villa Παροραία μπορούν να γευτούν το γνήσιο «Ελληνικό πρωινό» τόσο στην τραπεζαρία, όσο και στον κήπο κατά τους θερινούς μήνες. Η φιλοσοφία του πρωινού δεν εστιάζει μόνο στην ελληνικότητα των συνταγών και των προϊόντων, αλλά και στην ίδια την παρασκευή του που γίνεται από τους ιδιοκτήτες, σε όσα τουλάχιστον είναι εφικτό.

Όλα τα αρτοσκευάσματα, ψωμί και κουλουράκια (νηστίσιμα και μη), καθώς και ο τραχανάς, οι μαρμελάδες και το ρυζόγαλο είναι ιδιοπαρασκευής. Φρέσκο γάλα, χυμός αλλά και το γιαούρτι, το μέλι και τα αυγά είναι από τοπικούς παραγωγούς δίνοντας προτεραιότητα στους κατοίκους-παραγωγούς του Τσεπελόβου. Τυριά και αλλαντικά από την περιοχή, γνωστή πανελληνίως για την ποιότητα και γνησιότητα των προϊόντων της.

Ιδιαίτερη θέση στο πρωινό έχουν οι παραδοσιακές πίτες, αλευρόπιτα, χορτόπιτες και τυρόπιτα, όλες χειροποίητες με υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας υλικά. Επιπλέον, κάθε μέρα διαφορετικά κέικ και γλυκά (πορτοκαλόπιτα, σιμιγδαλένιος χαλβάς, γλυκά κουταλιού κ.α.) δίνουν την απαραίτητη ευχαρίστηση που χρειάζεται στο τέλος ένας επισκέπτης από το πρωινό του.

greekbreakfast.gr
Visit greekbreakfast.gr

Start typing and press Enter to search

Μετάβαση στο περιεχόμενο